Hoe Maak Je Koffie Met Koffiepoeder-Elite Cokker

Koffie kan warm of koud zijn, en het is altijd een speciale traktatie. Het is echter niet altijd mogelijk om gebrande koffiebonen te krijgen.

Het malen van bonen kan lang duren. In dit geval helpt het koffiepoeder! Weet jij hoe je koffie zet met koffiepoeder?

Het proces is eenvoudig. Hier hebben we vier eenvoudige methoden bedacht om het te maken!

Deel uw mening met ons!

Methoden Voor Koffiepoeder

Koffie houdt ons in sommige gevallen fris en energieker. In dit moderne leven zijn we sterk afhankelijk van koffie om in het raytum van ons werk te komen. laten we leren hoe we koffie met koffiepoeder kunnen maken:

Methode 1: gewone koffie

Stap 1 – Verwarm het water

Allereerst moet je een kopje water nemen. Hierin wordt uitgelegd hoe je voor één persoon espresso met koffiepoeder maakt .

Voor één persoon om koffie te zetten, is iets meer nodig dan een kopje. Verwarm nu het water in een pan of waterkoker met behulp van je fornuis. U kunt ook een magnetron proberen om het water te verwarmen.

Stap 2 – Het poeder meten

Meet het koffiepoeder af met een theelepel. Om de perfecte kop koffie te zetten, hebben verschillende koffiepoeders verschillende gebruikshoeveelheden. Het etiket dat is toegevoegd aan het koffiepakket dat u gebruikt, kan u in dit geval helpen.

Voor een kopje koffie heb je 1-2 theelepels espressopoeder nodig. Het hangt allemaal af van wat je leuk vindt. Voor sterkere of zwakkere koffie, voeg naar wens meer of minder toe.

Stap 3 – Los het poeder op

Nadat u klaar bent met het afmeten van het poeder, doet u het in een kopje. Voeg nu een eetlepel koud water toe aan de beker. Het helpt de koffie op te lossen in koud water. Het is niet nodig om de koffie te shockeren, maar laat hem oplossen in koud water. U zult een betere smaak opmerken.

Stap 4: Ingrediënten toevoegen

Als de koffie is opgelost, kun je het hete water dat je eerder hebt bereid aan het mengsel toevoegen. Als u suiker, specerijen of piment aan het kopje wilt toevoegen, bewaar dan wat ruimte in het bovenste gedeelte.

Als je het romig wilt hebben, voeg dan room of melk toe. Je hoeft geen melk of room toe te voegen als je de voorkeur geeft aan zwarte koffie. Je hoeft het alleen maar te roeren en te genieten!

Methode 2: Opgeklopte Koffie

Stap 1: Meng koffie met water

Bij dit proces moet u eerst 59 ml water nemen en dit 30 seconden verwarmen. Doe het water in de magnetron en verwarm het.

Voeg vervolgens het koffiepoeder toe. Roer het goed. In deze situatie kunt u indien nodig kruiden en suiker toevoegen. Je kunt je koffie lekkerder maken door er pompoenkruiden, vanille-extract en andere smaakstoffen aan toe te voegen.

Stap 2 – Schud, schud en schud

Hier heb je te maken met 120 ml melk. Je hebt een magnetronbestendige kom nodig met een deksel. Je hoeft alleen maar het deksel af te sluiten en te schudden.

Ga voor 60 seconden als je perfectie wilt. Plaats de pot na het verwijderen van het deksel in de magnetron. Verwarm het 30-40 seconden en het schuim zal omhoog komen!

Stap 3: Giet de melk

Pak een mok en schenk de melk erbij en begin deze over de koffie te schenken . Neem tijdens het schenken een lepel en blijf het koffiemengsel heen en weer bewegen. Meng de koffie en de lepel voorzichtig door elkaar als je klaar bent.

Stap 4: Ingrediënten toevoegen

Voeg wat melkschuim of slagroom toe aan het bovenste deel van de koffie. Voeg kruiden toe als je ze nodig hebt. Je kunt elk kruid toevoegen, van kaneel tot specerijen tot cacao, nootmuskaat tot noten, of zelfs kaneel aan je koffie. Nu u klaar bent, kunt u alleen nog maar genieten van de koffie!

Methode 3: Gemengde Koffie

Stap 1: Bereid de ingrediënten voor

Maak eerst de blender schoon en steek de stekker in het stopcontact. Nu de blender klaar is, moet je wat ijs pakken en in de blender plaatsen.

Voeg dan wat koffiepoeder toe samen met melk. Als je wilt, kun je ook vertrouwen op wat suiker en vanille-extract. Voor een kopje koffie 180 ml water met een theelepel koffiepoeder en twee eetlepels. Het beste is om suiker te gebruiken.

Stap 2: Blend en blend

Als je klaar bent met het toevoegen van de ingrediënten, sluit je de blender en plaats je het deksel erop. Schakel nu de blender in en start het blendproces.

Het enige wat je hoeft te doen is het koffiemengsel te blenden. Het zal niet alleen glad zijn, maar ook perfect dik om aan uw smaak te voldoen.

Zorg ervoor dat het ijs wordt geplet nadat u klaar bent met blenden. Het proces kan in of minder dan 3 minuten worden voltooid. Als het mengsel in dit geval te dun lijkt, voeg dan wat ijsblokjes toe.

Wanneer het mengsel te dik wordt, kan een beetje melk erbij helpen.

Stap 3: Schenk en drink

Je koffieshake is nu klaar om gedronken te worden! Neem een groot glas en schenk de koffieshake erin. Voeg chocoladesiroop of chips toe aan de shake en werk af met slagroom. Je bent klaar!

Methode 4: IJskoffie

Stap 1: Maak een mengsel

Neem eerst 120 ml water en verwarm dit in de magnetron. Meng twee theelepels koffie in het kokende water. Roer het totdat het koffiepoeder is opgelost. Neem nu kruiden samen met suiker en voeg ze toe aan het heetwater-koffiemengsel.

Stap 2: Voeg melk of koud water toe

Neem 120 ml melk en voeg deze toe aan het warme mengsel. Je kunt ook koud water toevoegen als je niet van melk houdt. Koude melk is geweldig voor romige ijskoffie. Mix het geheel door te roeren.

Stap 3 – Schenk en drink

Doe ijsblokjes in een glas. Giet het mengsel langzaam op de ijsblokjes. Veel plezier ermee! Drink het zo snel mogelijk!

Hoe maak je koffie zonder een koffiezetapparaat

Afronden