Hoe Kippenvleugels Op De Makkelijkste En Lekkerste Manieren Opwarmen?

Niets is lekkerder dan perfect gebakken kippenvleugels. Deze vleugels zijn geweldig voor elke gelegenheid. Helaas zullen een paar minuten in de koelkast de gefrituurde kippenvleugels zacht en slappe stukjes vlees maken. Dus, hoe kun je kippenvleugels opwarmen en ze lekker houden? Het is gemakkelijk om kippenvleugels opnieuw op te warmen zonder de smaak te verpesten. Hier zijn enkele tips om je kippenvleugels vers uit de oven te houden.

Hoe Kook Je Kippenvleugels?

Er zijn enkele eenvoudige manieren om kippenvleugels op te warmen, maar de meeste zullen niet het beste resultaat opleveren. Sommige methoden zullen uw kippenvleugels smakeloos, zacht, droog en hard maken. Dus ik heb hier enkele beste manieren toegevoegd om je favoriete gefrituurde kippenvleugels op te warmen.

Kippenvleugels Opwarmen In De Oven

Op zoek naar de beste manier om kippenvleugels op te warmen? Gebruik een oven om het gemakkelijk en snel te maken. Dit proces duurt ongeveer 20-30 minuten. Haal eerst je kippenvleugels uit de koelkast en haal ze uit de container. Laat de vleugels op kamertemperatuur komen. Dit duurt ongeveer 15-20 minuten.

Verwarm voordat je begint met koken je oven voor op 177 C. Zodra de wings op kamertemperatuur zijn, leg je ze op een ovenschaal. Als je wilt, kun je de bak afdekken met aluminiumfolie om het schoonmaken te vergemakkelijken, maar dat is niet nodig. Zorg ervoor dat u de lade niet overvol maakt.

Plaats nu de bakplaat met de stukjes vleugels in de oven op het middelste rek. Om de vleugels vochtig te houden, spuit u een dun laagje water of brengt u boter op het oppervlak aan. Bak ze minimaal 10-15 minuten. Als je halverwege klaar bent, haal je het blad eruit en draai je voorzichtig de vleugels om.

Je kippenvleugels zijn klaar als ze goudbruin of goed verhit zijn. Haal de wings uit de oven en laat ze afkoelen op het rooster. Geniet van je krokante en gefrituurde kippenvleugels. De gemakkelijkste en meest efficiënte manier om kippenvleugels te bereiden, is in de oven.

Kippenvleugels opwarmen met koekenpannen

Dus hoe kun je wings opwarmen met een koekenpan die iedereen in de keuken heeft staan?

Hoewel het langer kan duren of meer inspanning vergen, is dit proces vrij eenvoudig en efficiënt. Ze behouden de originele smaak en smaak van de kippenvleugels en smaken precies als nieuw. Je hebt alleen een koekenpan, koekenpan, olie en een fornuis nodig om het proces te voltooien.

Haal eerst de gefrituurde kippenvleugels die je nog over hebt uit de koelkast. Laat ze minstens 30 minuten op een koele plaats rusten voordat je ze gaat bakken. Zodra de vleugels bijna op kamertemperatuur zijn, plaatst u een grote pan op het fornuis en zet u deze hoog. Giet vervolgens de olie in de pan. Wacht tot het is opgewarmd. Zodra de olie perfect is opgewarmd, bak je de kippenvleugels voorzichtig.

Denk eraan om de pan niet te vol te maken. Bak de vleugels gedurende minstens 2 of 3 minuten, voortdurend draaiend. Als de vleugels knapperig en lekker zijn geworden, is het tijd om je brander uit te zetten en ze uit de oven te halen.

Frituur Kippenvleugels Om Krokant Te Worden

Het opwarmen van de kippenvleugels door te frituren is een andere geweldige manier om hun verrukkingen nieuw leven in te blazen. Deze methode vereist een grote hoeveelheid olie en een frituurpan of pan. Haal je overgebleven gefrituurde kippenvleugels uit de koelkast en leg ze enkele minuten op kamertemperatuur.

Verhit de olie in een grote pan. Terwijl het heet is, doe je de vleugels voorzichtig met je tang in de pan. Het gebruik van de tang zorgt ervoor dat u zich niet verbrandt en maakt het ook gemakkelijk om de vleugels op te pakken. Om de vleugels krokanter en lekkerder te maken, frituur je ze slechts een paar minuten.

Het duurt meestal twee tot drie minuten om het perfecte resultaat te bereiken. Als de kippenvleugels er gelijkmatig goudkleurig uitzien, haal ze dan uit het vuur en laat ze afkoelen. Om overtollige olie op te nemen, dek je de serveerschaal af met keukenpapier en leg je de vleugels erop.

Verwarm Ze Op De Grill

Als je malse wings wilt, is grillen een geweldige manier om ze weer op te warmen. Hoewel het meer tijd kost, is dit een plezierige en snelle methode.

Voor deze methode heb je je grill nodig en een bak om de kippenvleugels op te leggen. Leg de vleugels op de bakplaat en kook ongeveer 15 minuten op middelhoog vuur. Houd je aandacht erbij, als ze bruin worden, zijn ze klaar om te serveren. Voor extra smaken kun je wat kruiden in je kippenvleugels wrijven. En voor extra malsheid koken tot de vleugels op 82 C zijn.

U kunt ook aanvullende tips en trucs vinden om u te helpen.

Er zijn enkele aanvullende tips en trucs voor u die u zullen helpen bij het opwarmen van uw kippenvleugels.

  • Om besmetting door bacteriën te voorkomen, plaatst u overgebleven kip zo snel mogelijk in de koelkast.
  • Gebruik oliën met een hoog rookpunt en natuurlijke smaken zoals pinda-, canola- en plantaardige olie. Gebruik nooit olijfolie of een andere olie met een laag rookpunt.
  • Verwarm geen koude kippenvleugels. Ze worden zacht en minder krokant.
  • Je mag gebakken kip in geen enkele koekenpan opwarmen zonder frituurolie. Als je dat doet, loop je het risico de vleugels uit te drogen als het vet in de droge pan uitloogt.
  • Kleine stukjes van de vleugels worden sneller verwarmd dan de grotere, dus blijf erop letten.

Laatste woorden

Alle tips boven het artikel over het op de juiste manier opwarmen van kippenvleugels zijn gemakkelijk en plezierig. Deze tips zorgen ervoor dat je nooit meer onbevredigende kippenvleugels hoeft te maken of te eten.

Bewaar de kippenvleugels op een koele, droge plaats. Er zijn zoveel manieren om kippenvleugels op te warmen, kies er een uit die bij je past. De oven is de beste optie om de wings weer op te warmen, maar frituren of grillen kan ook. Bovendien, als de kippenvleugels heet en verrukkelijk goudbruin zijn, kun je kruiden en saus toevoegen om ze lekkerder te maken.