De Beste Manier Om Vleugels Op Te Warmen

Kippenvleugels zijn het beste troostmaaltijd als het gaat om het kijken naar honkbal- of basketbalspellen of zelfs een boeiende sci-fi of horrorfilm. Het is ook de beste voedselkeuze met betrekking tot thuisfeesten. In dergelijke gevallen moet u er zeker van zijn dat u wat pluimveevlees in uw koelkast heeft staan dat u op elk moment van de dag kunt eten.

Het valt niet te ontkennen dat een meerderheid van de mensen dol is op het kauwen en eten van kippenvleugels. Daarom is het een uitstekend idee om staarten in te slaan. Er ontstaat echter een probleem wanneer u kippenvleugels in uw koelkast bewaart. Misschien vindt u het moeilijk om het oorspronkelijke gevoel en de smaak van dit gerecht terug te brengen wanneer u het opwarmt.

Als je genoeg hebt van het eten van smakeloze en doorweekte kippenvleugels, ben je hier aan het juiste adres. Hieronder staan enkele manieren om vleugels op te warmen zonder afbreuk te doen aan de smaak en het uiterlijk:

Hoe Vleugels Opwarmen?

Kippenvleugels opwarmen in de magnetron

Als je wilt weten hoe je vuur snel en gemakkelijk weer opwarmt, doe dat dan met een magnetron. Dit is de beste manier voor die mensen die deze vleugels het snelst willen eten. Het is ook perfect als u van plan bent om ook een school-/kantoorlunch voor uw gezin te verpakken. Maar koken met een magnetron kan je vleugels droog of drassig maken als ze niet correct worden voltooid. Om dit falen te voorkomen, moet u de weg weten in de magnetron.

  1. Je wilt je oven voorverwarmen op 177 C.
  2. Leg een semi-nat papier van deze magnetroncontainer en plaats je kippenvleugels erop en dek het af met een andere papieren handdoek.
  3. Zet de container uit de magnetron en plaats deze gedurende twee minuten in de opwarmmodus of middelhoog.
  4. Als de twee minuten voorbij zijn, verplaatst u de vleugels naar een ovenplaat en plaatst u deze in de oven.
  5. Bak de kip ongeveer een minuut terwijl je aan beide kanten gelijk draait. Als je klaar bent, leg je ze op een bord en smullen maar!

Je kippenvleugels opwarmen met een pan

Dit systeem werkt het beste voor mensen en studenten die in slaapzalen of kleine flats wonen zonder ovens en magnetrons. Soms hebben deze ruimtes een magnetron, maar er staan vier of vijf mensen in de rij om ze te gebruiken. Maar daarnaast is het bakken van je kippenvleugels in een pan een geweldige methode om het knapperig te maken.

Het is essentieel dat u het bevroren gevogelte eerst laat ontdooien. Als je het direct in de pan met hete olie legt, kan het een ongelijk krokante kip veroorzaken. Terwijl de vleugels ontdooien, moet je beginnen met het voorverwarmen van de pan. Houd er rekening mee dat hoe hoger de temperatuur, hoe krokanter de kippenvleugel waarschijnlijk zal zijn. U kunt elke olie met een hoog rookpunt kiezen, omdat deze de beste resultaten oplevert. Door de grootste pan te gebruiken die je kunt vinden, kun je de vleugels koken zonder je zorgen te maken dat deze aardolie overloopt.

  1. Voeg genoeg olie toe om de kippenvleugels uit de pan te bedekken.
  2. Als de olie heet genoeg is, kun je de kippenvleugels toevoegen. Het kan gemiddeld twee tot drie minuten duren. De tijd hangt echter vooral af van het soort pan dat je gebruikt en hoe groot de kippenvleugel is.
  3. Zorg ervoor dat je de zijkanten van de vleugels omdraait om er zeker van te zijn dat ze goed gaar zijn. Door hem om te draaien en om te draaien, wordt de kip nog krokanter. Nu kunt u genieten van uw krokante kippenvleugels.

Gevogeltevleugels Opwarmen Met De Sauteermethode

Hoewel de meeste mensen niet veel verschil vinden tussen frituren en sauteren, is er een lijn die beide kooktechnieken verdeelt. Het hangt allemaal af van de totale hoeveelheid olie die wordt gebruikt. Sauteren is ongetwijfeld een betere keuze als je er niet naar uitkijkt om veel olie uit te geven om de kippenvleugels op te warmen. Sauzen is ook een goede optie, omdat je ook een beetje saus aan de vleugels kunt toevoegen.

  1. Begin met het ontdooien van de kippenvleugels. Als u het op kamertemperatuur open laat, wordt het beter opgewarmd.
  2. In de tussentijd kun je beginnen met het bereiden van de pan door olie in een koekenpan te doen en deze op middelhoog vuur te zetten.
  3. Je hebt de olie nodig om op te warmen voordat je gaat sauteren. Als je denkt dat je olie niet heet genoeg is, kun je het proberen door water op de pan te sprenkelen. Als de olie bruist, betekent dit meestal dat het sexy en klaar voor gebruik is.
  4. Wanneer de olie is opgewarmd, plaatst u de ontdooide vleugels op de pan en bakt u deze twee tot vier minuten.
  5. Je kunt in deze fase ook een coating naar keuze over de kip aanbrengen. Als je de kip inderdaad bedekt, wacht dan nog een paar minuten totdat ze aan beide kanten gelijkmatig zijn bedekt.
  6. Als je klaar bent, kun je genieten van je bord met heerlijk gebakken kippenvleugels.

Wat Is De Beste Tijd Voordat De Kippenvleugel Bederft?

Net als elk ander vlees, zijn kippenvleugels delicate dingen en kunnen ze er snel smakelijk uitzien en snel in een vuilniszak worden gestopt. Er komen namelijk veel bacteriën en ziektekiemen uit de lucht die het vlees kunnen treffen als het een tijdje in de open lucht ligt. Dit kan ertoe leiden dat de vleugels binnen een uur of twee slecht bewegen. Maar als je het vlees in de koelkast legt, kunnen de vleugels twee dagen standhouden zonder erger te worden.

Nu je weet hoe je staarten moet opwarmen, zouden overgebleven kippenvleugels geen probleem voor je moeten zijn. Het bovenstaande zijn enkele van de meest voorkomende en eenvoudigste methoden voor het opwarmen van kippenvleugels die eenvoudig te begrijpen, gemakkelijk uit te voeren en veel sneller zijn dan je zou denken. Nu hoef je geen genoegen te nemen met doorweekte kippenvleugels. Met bovenstaande tips herstel je de smaak en textuur van je favoriete gerecht.