Beste Stokbroodpan

Als je koekepanbrood of een ander soortgelijk voedsel wilt bereiden, heb je een stokbroodpan nodig.

Hoewel je elk voedsel in baguettestijl zeker op andere manieren kunt bereiden, stroomlijnen stokbroodpannen dit proces naar waar het veel gemakkelijker is.

Stokbroodpannen zorgen ervoor dat de gist die is gemaakt in stokbrood, kan rijzen op een manier die het soort textuur en uiterlijk geeft dat je van een ander stokbrood-achtig voedselproduct mag verwachten.

Ook al is het verstandig om te denken dat één stokbroodpan alles is wat je nodig hebt voor je stokbroodbereiding, er komt veel meer bij kijken dan dat.

Dit zijn de 10 beste stokbroodpannen die je vandaag zult vinden.

Onze favoriete stokbroodpan

10 Aanbevolen Stokbroodpannen

10 Aanbevolen Stokbroodpannen

1. 38 Cm Bij 33 Cm Geperforeerde Baguettepan Met 4 Goten Van Amagabeli

Iets wat je niet vaak ziet bij stokbroodpannen is het vermogen om vocht uit de pan te laten ontsnappen. Dit vereist dat je er veel meer naar kijkt dan je zou willen. Amagabelis stokbroodpan lost dit op door kleine gaatjes in de bodem van de pan te maken, waardoor vocht kan ontsnappen. Door het compacte formaat is hij ook ideaal voor in huis.

Als je echter op zoek bent naar een pan die je in de keuken van een instelling kunt gebruiken, ga je zeker op zoek naar een aparte stokbroodpan. Je mag maar vier broden bakken met de Amagabelis pan en dit beperkt ernstig hoeveel je kunt maken.

2. Commercial II non-stick geperforeerde koekepan broodpijn door Chicago Metallic

Een van de grootste problemen waarmee een bepaalde baguettepan wordt geconfronteerd, is dat de meeste zelfs bakken niet toestaan. Meestal zul je ontdekken dat de ene kant van je brood niet goed is voorbereid, terwijl de andere kant juist te goed is voorbereid.

U hoeft zich hier geen zorgen over te maken wanneer u Chicago Metallics Commercial II stokbroodpan gebruikt. Het gealuminiseerde staal zorgt voor een veel gelijkmatiger bakervaring.

Helaas heb je bij Commercial II misschien maar de mogelijkheid om twee broden te bakken. Hoewel dit leuk is als je het voor thuis of een kleine instelling gebruikt, heb je echter een stokbroodpan nodig die meer broden kan bakken voor grotere etablissementen.

3. 2 Pak Van 4 Tide Geperforeerde Baguettepannen Van Fasmov

De meeste stokbroodpannen zijn ontworpen voor een kleine instelling of voor thuis. Dit komt omdat ze bijna allemaal maar 4 verschillende broden tegelijk kunnen maken. Er worden twee pannen geleverd in een Fasmovs-set, waarmee u elk tot 8 verschillende broden kunt bereiden. Dit maakt Fasmovs pannenset ideaal voor situaties waarin je veel moet voorbereiden.

De kwaliteit van het brood dat je maakt met Fasmovs stokbroodpannen zal echter niet zo goed zijn als de kwaliteit die uit verschillende pannen komt. Dit komt omdat de pannen in de Fasmovs-set niet zo uitgesproken zijn in hun perforaties in tegenstelling tot andere pannen. Dit betekent meestal dat je met veel meer vocht te maken krijgt dan je zou willen.

4. 4 holtes micro geperforeerde mini baguette bakvorm van Lekue

Stokbroodpannen met de vorm van een goot kunnen een beetje moeilijk zijn om mee te werken. Het eindproduct uit de pan halen is een hele klus en hoewel de meeste vaatwasmachinebestendig zijn, zijn ze niet gemakkelijk af te wassen.

Lekues bakvorm maakt het een stuk makkelijker door een plaatindeling te volgen. Dit maakt ze iets gemakkelijker om mee te werken dan stokbroodpannen die een gootindeling volgen. Je kunt de Lekues-pan zelfs in een oven, magnetron en vriezer gebruiken, waardoor hij veel veelzijdiger is dan andere stokbroodpannen.

Vochtbeheersing is het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken bij het gebruik van Lekues stokbroodpan. Dit komt omdat het geen gebruik maakt van het ontwerp van het goottype dat vocht afgeeft. Bovendien zijn de holtes in de pan iets kleiner dan bij andere strengen.

5. Mini Stokbrood Bakplaat Van KeepingcooX

Het grootste probleem waarmee de meeste stokbroodpannen worden geconfronteerd, is dat er geen enkele stokbroodpannen bestaan waarmee je kleinere stukjes kunt bereiden. Meestal ben je gemaakt om enorme stukken te bereiden en ze vervolgens zo bij te snijden.

De KeepingcooXs-bakplaat heeft dit probleem opgelost. Met 8 verschillende holtes waarmee u kleinere stukjes baguette-achtige items kunt bakken, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u wat u later serveert, moet snijden voor het geval u kleinere stukken wilt maken.

Helaas laat de KeepincooXs-tray niet zoveel vocht ontsnappen in vergelijking met andere vergelijkbare bakplaten. Bovendien worstelt het met bakken, omdat de holtes erin zo dicht bij elkaar zitten.

6. 46 Cm Vertinde Stalen Baguettepan Van Fox Run

Je opties zijn zeer beperkt als het gaat om het vinden van een stokbroodpan waarin je een opmerkelijk lange plak kunt bereiden. Een van de meest opvallende en beste dingen van Fox Runs stokbroodpan is het feit dat hij 46 cm lang is. Dit maakt het een van de beste stokbroodpannen die je ooit zult zien en het is essentieel als je de taak hebt om een behoorlijk lange stokbroodpan te maken.

Maar deze functie maakt de baguettepan van Fox Runs bijna eendimensionaal. Je moet ook behoorlijk ervaren zijn als je het gebruikt om een baguette-achtig product te bereiden, omdat het geen vocht doorlaat. Dit betekent dat je er iets meer naar moet kijken dan je zou willen.

7. 38 Cm, 3 Golven, Ultraventilerende Baguettepan Van Chef Produced

Het is heel moeilijk om stokbroodpannen te ontdekken die niet alleen erg lang zijn, maar waarmee je ook meer dan 1 brood kunt bereiden. Gelukkig doet Chef Mades stokbroodpan precies dit. Met 3 golven van 38 cm lang, is het een fantastische keuze voor als je talloze baguettes moet maken die lang moeten zijn.

De stokbroodpan van Chef Mades lost ook veel beter op in vergelijking met andere stokbroodpannen, omdat ze het vocht nog beter verminderen. Echter, zoals veel stokbroodpannen van hun eigen soort, heb je er misschien meer dan één nodig als je meer dan drie stokbroden tegelijk moet bereiden, wat gebruikelijk is bij gebruik in etablissementen.

8. 38 Cm Bij 33 Cm Vorm-, Rijs- En Bakstandaard Van Epare

Een ding dat velen niet echt weten over stokbroodpannen, is dat hoe kleiner ze in diameter zijn, hoe minder hittebestendig ze zijn. Dit komt door hoe compact ze zijn. Hoe gestroomlijnder iets is, hoe langer het kan kromtrekken.

Kromtrekken is geen probleem bij het gebruik van de Epares stokbroodpan. U kunt niet alleen een stokbrood van maar liefst 38 cm in elk van de vormen passen, het is ook breed genoeg om te voorkomen dat het vervormt, zelfs niet bij zeer hoge oventemperaturen.

Maar een ander ding dat je moet weten over een stokbroodpan zo groot als Epares, is dat het ook wat langer duurt voordat je stokbrood dat je erin legt volledig is gebakken en rijzen. Je zult er wat geduld mee moeten hebben in tegenstelling tot andere stokbroodpannen.

9. Twee Bosjes Stokbroodpan Van 38 Cm Bij 33 Cm Van Richro

Het komt zelden voor dat u een stokbroodpan tegenkomt waarmee u meer dan vier verschillende stokbroden tegelijk kunt bereiden. Meestal moet je hopen dat je een andere pan bij de hand hebt.

Bij Richros stokbroodpannenset is dit niet het geval. Er komen er twee uit de verpakking en met elke pan kun je vier verschillende baguettes tegelijk bereiden. Dit is ideaal voor grote sociale bijeenkomsten en het is bijna perfect voor instellingen waarvan u weet dat u baguette-modeartikelen zult serveren.

Richros-baguettepannen zijn uiterst effectief voor langdurige baktaken, maar iets waar u op moet letten, is hoe zacht en dun de pan zelf is. De kans is groot dat het kromtrekt als je het lange tijd in hoge oventemperaturen laat staan.

10. Geperforeerde Koolstofstalen Stokbroodpan Van Master Feng

Er zijn een groot aantal problemen waarmee stokbroodpannen worden geconfronteerd. Om te beginnen trekken veel ervan krom als ze te veel worden gebruikt. Velen beschouwen dit als gewone slijtage, maar het is iets waar iedereen die stokbroodpannen gebruikt, zonder kan. De meeste stokbroodpannen verdelen de warmte ook niet gelijkmatig, hoewel ze beweren dat ze dat wel doen.

Omdat Master Fengs stokbroodpan is gemaakt van koolstofstaal, zal deze niet kromtrekken. Het koolstofstalen materiaal is sterk genoeg om de temperaturen te weerstaan die ervoor zorgen dat andere stokbroodpannen kromtrekken. De golven van Master Fangs stokbroodpan kunnen de warmte ook veel gelijkmatiger verspreiden.

Helaas kun je met Master Fengs stokbroodpan maar 2 baguettes tegelijk bereiden. Je hebt een andere pan nodig als je meer dan twee baguettes wilt maken, en de kans is groot dat je dat zult doen.