5 Beste Koffiebonen Voor Espressomachine Topkeuzes In 2021

Ik maak geen koffie; koffie maakt mij.

Ik word wakker met het eerste kopje espresso. Een sterke dubbele espresso fixeert mijn hersenen en een milde, schuimige kop latte kalmeert mijn vermoeide lichaam.

Daarom zijn superautomatische espressomachines een zegen voor veel mensen zoals ik. Het is bijna onmogelijk voor een koffieliefhebber om een dripkoffie te maken waarbij je afhankelijk bent van de koffie om je te laten werken.

De superautomatische espressomachine kan malen, brouwen en de perfecte espresso’s, macchiato’s, lattes en cappuccino’s maken. Alleen de beste koffiebonen werken in de espressomachine van uw machine.

Dit Zijn De Beste Koffiebonen Voor Superautomatische Espressomachines

Dit Zijn De Beste Koffiebonen Voor Superautomatische Espressomachines

Onder tientallen merken gebrande koffiebonen heb ik vijf van mijn favoriete merken op een rij gezet die gemaakt kunnen worden in superautomatische espressomachines. Dus, hier zijn de recensies voor jou. Bekijk ze allemaal en kies de beste.

1. Coffee Bean Direct Italian Roast Espresso

1 Coffee Bean Direct Italian Roast Espresso

Belangrijkste kenmerken:

  • Deze bonen zijn Italiaanse donkergebrande koffiebonen met een sterke cafeïnekwaliteit.
  • Een geweldig rokerig en honingachtig aroma zorgt ervoor dat je een goede dag begint.
  • Deze bonen zijn een melange van Arabica en Robusta uit India en Amerikaanse koffiebonen.
  • De smaak is zo rijk en romig dat hij kan wedijveren met alle hoogwaardige kopjes van elke sensationele barista in de stad.

Coffee Bean Directs Italian Roast Espresso is een van de beste koffiesoorten waar ik van hou. Het is een hemelse koffie die de Starbucks-koffie overtreft. Dit is niet overdreven. Zonder een slokje te nemen, is de romige, zachte smaak onmogelijk te beschrijven.

Het aroma van de espresso is rokerig en rijk aan smaken van cacaopoeder en melasse. Het is een warm, geroosterd, aards, honingachtig aroma dat mijn hart doet smelten.

Omdat dit donkergebrande hele koffiebonen zijn, resulteren ze niet in een bittere of zure espresso. Deze bonen zijn een mengsel van Arabica en Robusta bonen uit India en Zuid-Amerika.

Koffiebonen hebben hun natuurlijke olie en de olie wordt goed onderhouden omdat deze bonen zeer goed gebrand zijn. Superautomatische machines hebben ze altijd perfect geslepen. Geen spanning, gewoon espresso maken!

2. Nicoletti Koffie Espresso Geroosterde Bonen

Belangrijkste kenmerken:

  • Ze roosteren koffiebonen vers vlak voor verzending.
  • Kleine koffiebonen zijn vers en licht.
  • De koffiebonen werken het beste in superautomatische espressomachines omdat ze niet vettig zijn.
  • Het is heerlijk en heeft geen bitterheid.

Nicoletti Coffee zou “Nicoletti Coffee” moeten heten! Hoe kan ik uitdrukken hoeveel ik hou van de heerlijke espresso van die kleine verse koffiebonen!

Het in New York gevestigde lokale koffiemerk verbaasde me door de meest verse koffiebonen te leveren die ik ooit heb gehad. Ze hebben de bonen net een paar uur geroosterd voordat ze bij mij thuis werden afgeleverd! Ze voegen stempels toe met de datum van het branden van de bonen. Ze roosteren de bonen in kleine hoeveelheden, volgens hun bestelling.

De koffieconsistentie is goed en resulteert in een schuimige heerlijke espresso, als een melange van 25% Robusta en 75% Arabica. Het is zacht en zacht, zonder bitterheid. Het is een geweldige combinatie van donkere chocolade en geroosterde amandelsmaken.

Deze koffiebonen zijn klein en licht. Deze bonen zijn het best te gebruiken in superautomatische espressomachines, omdat ze niet vettig zijn. Dit geweldige werk wordt sinds 1970 door het lokale merk gedaan!

3. Koffee Kult Koffiebonen Donker Geroosterd

Belangrijkste kenmerken:

  • De koffiebonen zijn donker gebrand en verspreiden een verbazingwekkend sterk aroma.
  • Voor een unieke en frisse smaak zijn de bonen gemaakt van een mengsel van biologische koffiebonen.
  • De bonen worden op bestelling geroosterd en direct na het branden vers aangeleverd.
  • Het is ongelooflijk lekker en heeft een heerlijke cacaosmaak.

Het sterke aroma van donker gebrande koffiebonen vult het hele huis terwijl je de Koffee Kults-doos uitpakt. Ze gebruiken regenwoudvriendelijke hele biologische koffiebonen en maken een unieke mix van frisse en gedurfde smaak.

Dit heerlijke aroma is moeilijk te missen. Dit aroma brengt je rechtstreeks naar het koffiezetapparaat. Als je van sterke koffie houdt, staat gezette koffie bovenaan je lijst. Het smaakt naar pure chocolade. Het maakt mijn leven gemakkelijker met de gedurfde koffie met cacaosmaak.

De volle rijke smaak overheerst nooit de smaak van koffie, en ik voeg nog geen suiker toe, er zal geen bitterheid in de slokjes zijn. Net als de vorige serveren ze ook vers gebrande bonen. Ze zijn perfect voor superautomatische espressomachines omdat ze niet vettig zijn.

4. Lavazza Caffe Espresso Volkoren Koffiemelange

4 Lavazza Caffe Espresso Volkoren Koffiemelange

Belangrijkste kenmerken:

  • Deze Italiaanse koffiebonen zijn heel of medium gebrand.
  • Koffiebonen worden gemaakt van een melange van Arabica-bonen uit Midden- en Zuid-Amerika.
  • Deze bonen zijn niet vettig en kunnen gebruikt worden met superautomatische koffiemachines.
  • Deze espresso is heerlijk, soepel en mild. Het heeft veel aroma’s met bloemen- en fruittonen.

De heer Luigi Lavazza, de oprichter van Lavazza, was de eerste die aan het mengen van koffiekunst dacht. Om een heerlijke kop koffie te maken, combineerde hij de bonen uit verschillende regio’s.

Lavazza koffiebonen zijn al sinds 1895 kwaliteitskoffie.

In dit pakket krijg je twee 10 kg. pakjes hele en mild gebrande Italiaanse koffiebonen. Ze maken een melange van Arabica-bonen uit Afrika, Zuid-Amerika en Midden-Amerika.

Lavazza Espresso is mild gebrande Italiaanse koffiebonen. De smaak is een beetje chocoladeachtig met bloem en fruitige geur tijdens het brouwen. Deze espresso is niet zo dik als de andere rijke variaties, maar ja, hij is superlekker.

De bonen zijn vers en van hoge kwaliteit. Er staat een houdbaarheidsdatum op het pakket om de beste smaak en voeding niet te missen.

Ze zijn niet vettig en kunnen gebruikt worden in de volautomatische koffiemachine.

5. Lavazza Super Crema Volkoren Koffiemelange

5 Lavazza Super Crema volkoren koffiemelange

De belangrijkste kenmerken:

  • Deze bonen zijn hele en mild gebrande koffiebonen.
  • Er is een melange van 60 procent Arabica uit Colombia, India en Brazilië en 40 procent Robusta uit Vietnam en Indonesië.
  • Het is extreem romig en aromatisch, waardoor het een favoriet is.
  • Deze koffie heeft tonen van honing, gedroogd fruit, noten en honing.

Hier is nog een mild gebrande koffiebonenverpakking van Lavazza. Deze maakt een geweldige romige espresso. Deze blend is romiger dan Lavazza Caffe Espresso Whole Bean Coffee Mix.

Tijdens het zetten en nippen van de fluweelzachte espresso krijg je tonen van honing, gedroogd fruit en een nootachtige smaak. Het aroma van de espresso is super verrukkelijk.

Deze bonen zijn een combinatie van 60 procent Arabica-koffiebonen uit Colombia, India en Brazilië met 40 procent Robusta uit Vietnam en Indonesië.

Dit is de perfecte espresso voor de traditionele trek in espresso. Het heeft een rijke, romige, scherp smakende espresso die volledig vrij is van bittere smaak.

Ze roosteren de bonen in Italië en blenden ze. Het verpakkingssysteem is in de VS goedgekeurd.

Deze bonen zijn perfect gebrand en niet vettig. Uw superautomatische espressomachine kan gemakkelijk espresso maken.

Ook de branddatum van de koffieboon zit in het pakket.

Koopgidsen voor koffiebonen

Dit zijn enkele belangrijke punten om te onthouden voordat u uw espressobonen voor uw automatische espressomachine koopt. Deze dingen zijn belangrijker dan je denkt. Ik zou willen voorstellen om ze niet over het hoofd te zien.

Soorten koffieboon

Wat voor soort koffieboon je kiest, is erg belangrijk. Er zijn verschillende soorten koffiebonen, maar twee soorten worden voornamelijk en veel gebruikt. Dit zijn Arabica en Robusta. Arabica is de duurste en meest gebruikte koffieboonsoort. Deze bonen geven een mildere smaak en zijn duur omdat het lang duurt om op grotere hoogte te groeien.

Robusta’s zijn de sterkste koffiebonen. Deze bonen bevatten meer cafeïne en een beetje bitter. Deze zijn goedkoper dan Arabica. Deze twee soorten kunnen worden gecombineerd om de beste smaak te creëren.

Groeiende regio

De herkomst van de espressobonen bepaalt hoe sterk hij smaakt. Grond uit verschillende delen van de wereld maakt verschillende smaken. In Ethiopië zien koffiebonen er bijvoorbeeld uit als bessen en zijn ze dikker. Brazilië maakt de meeste koffie die dik en donker gebrand is. Indonesische koffiebonen ruiken aards en geven je een langdurige impact. Koffiebonen uit Guatemala produceren bitterzoete, zure koffies die fruitig en rijk van smaak zijn.

Gebraden Type

De brandmethodes zijn afhankelijk van de temperatuur en de tijdsduur dat de bonen op het vuur worden geroosterd. Hoe donkerder de koffie wordt, hoe langer deze wordt gebrand. Degenen onder ons die niet tegen sterkere koffie kunnen, kiezen voor de licht gebrande bonen die voor de laagste tijd worden gebrand. Dus, als je je koffie liever mild en zuurarm houdt, moet je licht gebrande espressobonen kiezen.

Vanwege hun uitgebalanceerde cafeïnegehalte en perfecte consistentie, kunnen medium gebrande bonen door de meeste mensen worden gebruikt. Medium tot medium-dark branding is perfect voor koffieliefhebbers over de hele wereld. Ze zijn van mening dat te lang branden bij hoge temperaturen de bonen verhindert om te bloeien.

Donker gebrande bonen zijn het beste voor degenen die de meeste cafeïne nodig hebben uit donkere koffie of espresso. Deze bonen zijn dik en groot en worden het langst gebrand. Dit is niet de juiste keuze voor jou als je niet tegen de bitterheid of gedurfde zure niveaus kunt.

Veelgestelde Vragen Over Koffiebonen Voor Superautomatische Espresso

In dit gedeelte worden enkele van de meest gestelde vragen van koffieliefhebbers beantwoord. Wellicht vindt u op deze pagina’s het antwoord op uw vraag.

1. Zijn espressobonen vettig?

antw. Espressobonen bevatten hun eigen natuurlijke oliën, waardoor de koffie heerlijk smaakt. Een superautomatische machine werkt echter niet met supervette bonen. Olie maakt de machine plakkerig en de bonen blijven plakken aan de wand van de machine. De bonen kunnen niet goed gemalen worden en stromen niet naar het zetgedeelte van de machine. Dit is de reden waarom superautomatische espressomachines niet van vette bonen houden.

2. Hoe lang kunnen hele koffiebonen vers blijven?

antw. Je krijgt de beste smaak van bonen tussen 2-10 dagen na het branden. En de bonen blijven ongeveer een maand vers nadat de bonen zijn geroosterd. De bonen moeten bij kamertemperatuur in een luchtdichte verpakking worden bewaard om hun versheid te behouden.

3. Hoe weet je of je espresso goed is?

antw. De beste espresso wordt gemaakt van een combinatie van verschillende bonen, die medium-donker gebrand zijn. Een goede shot heeft een rijke, aromatische en dikke smaak. Het zal bitter smaken, maar niet te bitter. Dit maakt het minder onaangenaam. Het zal niet bitter zijn. Een standaard espresso is een dubbele espresso shot en een goede espresso bevat meestal geen suiker of melk.